Jaarprogramma (loondienst, praktijkhouder, waarnemer)

Samen met drie andere huisartsenorganisaties in de regio Oost-Brabant organiseren wij een jaarprogramma voor niet-praktijkhoudende huisartsen.

Samen hebben we één doel: jonge huisartsen helpen gedijen en floreren in regio Brabant Oost.

Wat mag je verwachten:

  • Inspirerende Workshops: leer van experts in de branche en ontwikkel je vaardigheden in relevante vakgebieden.
  • Netwerkevenementen: ontmoet collega’s, deel ervaringen en bouw waardevolle professionele relaties op.

Bij JBH zijn we toegewijd aan het ondersteunen van de volgende generatie huisartsen. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te leren.

Waar en wanneer

28 februari 2024
Den Bosch

Welke partijen kunnen je ondersteunen bij het starten van een praktijk? Maak kennis met Samen Dokteren en JBPraktijkstart en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

26 maart 2024
Vught (Van der Valk)

Banenmarkt voor toekomstige praktijkhouders! Deze Meet & Greet biedt de mogelijkheid voor startende en stoppende huisartsen om elkaar beter te leren kennen en om potentiële samenwerkingen te verkennen.

25 april 2024
Oss

Wat staat er in de financiële jaarrekening van de praktijk? Deze bijeenkomst met Henk-Jan van Roekel (private banker voor huisartsen en teamleider van het adviesteam Eerstelijnszorg bij Van Lanschot Healthcare) biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de financiële aspecten van de huisartsenpraktijk.

29 mei 2024
Eindhoven

Hoe kun je je vak verrijken? Inspirerende voorbeelden uit de regio’s om op een andere manier inhoud te geven aan het huisartsen vak komen aan de orde. Praktijk Medisch Kwartier Eindhoven, Doccs en Buurtdokters vertellen over hun aanpak.

18 juni 2024
Den Bosch

Deze bijeenkomst is geannuleerd.

3 juli 2024
locatie volgt

Altijd al meer willen weten over de regio waar je werkzaam bent? We nemen je mee de regio in en sluiten af met een zomerbarbecue.
14.00-17.00 uur: kennismaking regio
Vanaf 17.00 uur: barbecue
Kosten: voor deze bijeenkomst geldt een inschrijftarief.

Alle bijeenkomsten (behalve de kerstborrel en de zomerbarbecue) vinden plaats van 18.30 – 20.30 uur, vanaf 18.00 uur ben je welkom en zorgen wij voor wat te eten.

Dit programma is niet zomaar tot stand gekomen. We hebben geluisterd naar de behoeften en wensen van jonge huisartsen in onze regio. Jullie hebben gesproken, en wij hebben geluisterd. Het resultaat is een jaarprogramma dat is ontworpen om jullie te ondersteunen bij het bouwen van een solide basis in de huisartsenzorg en om jullie te helpen je te binden aan de diverse patiëntenpopulatie in onze prachtige regio.