Praktijkprofiel film laten maken

Ben je een huisarts die overweegt met pensioen te gaan of op zoek is naar een mede-eigenaar voor je huisartsenpraktijk? Onze Praktijkprofielfilm service staat voor je klaar.

Wat houdt het in?

Met onze Praktijkprofielfilm Service bieden we je de mogelijkheid om een professionele profielfilm te laten maken. Dit omvat:

  • Filmopname met regisseur/cameraman: gedurende een halve dag werken we samen met een ervaren regisseur/cameraman om jou en je praktijk in beeld te brengen.
  • Op maat gemaakt: we passen de film aan jouw behoeften en wensen aan. Je hebt inspraak in de inhoud, zodat het jouw verhaal vertelt.
  • Praktijk in beeld: we leggen niet alleen je praktijk vast, maar ook de sfeer en omgeving die jouw praktijk uniek maken.

Voorbeeld praktijkprofiel film:

Waarvoor kan je de profielfilm gebruiken?

De praktijkprofielfilm die we voor je maken, kan op verschillende manieren worden ingezet:

  • Website: plaats de film op je eigen praktijkwebsite om potentiële opvolgers of ander personeel aan te trekken.
  • LinkedIn: deel de film op je LinkedIn-profiel om je netwerk op de hoogte te stellen van je plannen.
  • Meet en Greets: gebruik de film tijdens ontmoetingen met niet-praktijkhoudende huisartsen om een krachtige indruk te maken op 26 maart 2024
  • Promotie: gebruik de film als een krachtig hulpmiddel om je praktijk te promoten.

Waarom een praktijkprofielfilm?

Een profielfilm is een effectieve manier om jezelf en je praktijk te presenteren. Het geeft potentiële opvolgers of ander personeel een kijkje achter de schermen en helpt hen een beter beeld te krijgen van wat je te bieden hebt.

Bij Jeroen Bosch Huisartsen begrijpen we het belang van een goede presentatie, en we staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van een professionele praktijkprofielfilm die de aandacht trekt.

De kosten van het maken van een praktijkprofiel film is EUR 500,- excl. btw.

Wil je meer weten over onze Praktijkprofielfilm service?

Stuur een mail naar d.jansen@jeroenboschhuisartsen.nl. Ik help je graag om jouw verhaal te vertellen.