Stageplek aanbieden

Bij JBH geloven we in de kracht van opleiden als een essentiële pijler voor de toekomst van de huisartsenzorg. Daarom nodigen we alle huisartsen en praktijkmanagers uit om deel te nemen aan ons initiatief om stageplaatsen aan te bieden aan gemotiveerde en getalenteerde individuen in opleiding.

Waarom opleiden?

Investeer in toekomstig talent:

Door een stageplaats aan te bieden, draag je direct bij aan de ontwikkeling van nieuw ondersteunend personeel en versterkt u de toekomst van de huisartsenzorg.

Deel je kennis en ervaring:

Als ervaren huisarts heb je een schat aan kennis. Door deze te delen met nieuwe generaties, draag je bij aan de professionele groei van toekomstige zorgprofessionals.

Versterk je team:

Stagiairs brengen frisse perspectieven en energie in uw praktijk. Het is een kans om uw team te verrijken met diverse vaardigheden en ideeën.

Opleiden is nu cruciaal:

Met een groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel is het opleiden van nieuwe talenten een strategische investering in de stabiliteit en kwaliteit van uw praktijk.

Werkwijze:

Geef op onze website aan dat u bereid bent om een stageplaats aan te bieden. Ons team zal contact met je opnemen om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken.

Matchmaking met opleidingen
wij zorgen ervoor, indien mogelijk, dat je stageplaats wordt gekoppeld aan relevante opleidingen en potentiële kandidaten.