Het plannen en onderzoeken van een nieuwe locatie voor jouw huisartsenpraktijk is een boeiende, maar soms uitdagende reis. Bij JBH begrijpen we de complexiteit van deze zoektocht en willen we jouw partner zijn op deze ontdekkingsreis.

Waarom?

  1. Netwerk van experts: JBH heeft een uitgebreid netwerk van professionals die gespecialiseerd zijn in praktijklocaties. Wij delen dit netwerk graag met jou.
  2. Gemeentelijke samenwerking: door onze gesprekken met de gemeente kunnen we je helpen bij het navigeren door regelgeving en mogelijke ondersteuning verkennen.
  3. Advies van LHV bouwadviesgroep: Overweeg ook om de LHV Bouwadviesgroep om advies te vragen. Hun specialistische kennis kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw zoektocht naar de perfecte praktijklocatie.

Hoe kunnen wij helpen:

  1. Afspraak: plan een afspraak in met ons om jouw plannen te bespreken.
  2. Netwerkdeling: profiteer van ons uitgebreide netwerk van professionals in de vastgoed- en bouwsector die je kunnen ondersteunen en begeleiden.
  3. Gemeentelijk overleg: Wij kunnen namens jou gesprekken voeren met de gemeente, zodat je toegang hebt tot relevante informatie en mogelijkheden.