Beschikbare medewerkers/stagiairs

Wij zijn verheugd om een brug te slaan tussen talentvolle professionals (i.o.) en de huisartspraktijken in onze regio. Om dit te bereiken, delen wij profielen en CV’s van ondersteunend personeel op onze website. Dit doen wij met grote zorgvuldigheid en met inachtneming van de privacyregels.

Exclusieve toegang via inlogcode:

Deze waardevolle informatie is exclusief beschikbaar voor de huisartsen en praktijkmanagers van de JBH regio. Een inlogcode biedt je toegang tot profielen en CV’s van ondersteunend personeel. Dit stelt je in staat om gemakkelijk geschikte kandidaten te vinden die passen bij de behoeften van je praktijk.

Toestemming en privacy:

Wij willen benadrukken dat alle personen op onze website expliciet toestemming hebben gegeven om hun profielen en CV’s te delen met de JBH regio. Deze informatie wordt met uiterste zorg behandeld, en de inlogcode biedt een extra laag van bescherming om ervoor te zorgen dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor degenen die het nodig hebben.

Hoe werkt het:

  1. Je ontvangt een persoonlijke inlogcode.
  2. Gebruik deze code om toegang te krijgen tot de beveiligde gedeelten van onze website.
  3. Ontdek gedetailleerde profielen en CV’s van potentiële kandidaten.

Vragen of specifieke verzoeken:

Heb je vragen over het gebruik van de inlogcode of specifieke wensen met betrekking tot de informatie op de website? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen en je ervaring zo soepel mogelijk te maken.

Contactpersoon: Elise van Hout, Stagecoördinator JBH