Mentorschap en begeleiding

Op weg naar jouw eigen praktijk?

Profiteer van de kennis en ervaring van ervaren huisartsen die klaarstaan om je te begeleiden en de ontdek de ondersteuning via JBH.

Bent je een niet praktijkhoudende huisarts met de ambitie om je eigen praktijk op te zetten of om een praktijk over te nemen? Bij JBH begrijpen we dat deze stap spannend, maar ook uitdagend kan zijn.

Wat kunnen we bieden?

  • JBPraktijkstart:

JBPraktijkstart biedt maatwerk, want geen enkele praktijk is hetzelfde!

JBP begeleidt beginnende huisartsen naar het runnen van een eigen huisartsenpraktijk. Gedurende een traject van 1 tot 5 jaar wordt de startende huisarts/praktijkhouder gecoacht, zodat hij/zij klaar is om de praktijk zelf over te nemen. In deze periode kan de startende huisarts ook ondersteund worden op het gebied van praktijkmanagement. Wij bieden maatwerk, want geen enkele praktijk is hetzelfde. Wij kijken samen met de startende praktijkhouder waar behoefte aan is en afhankelijk daarvan zetten wij gezamenlijk een traject neer, waarbij de huisarts tijd krijgt om in zijn rol als praktijkhouder te groeien. Vanaf de eerste gesprekken denken wij mee en zetten onze ervaring in.

Ons doel:

  • Het ontlasten en ontzorgen van de startende praktijkhouder en de verantwoordelijkheden delen
  • De startende praktijkhouder helpen zijn of haar droom waar te maken
  • Bijdrage te leveren aan de toekomst van de huisartsenzorg