Omscholen, instromen of direct aan de slag?

Jeroen Bosch Huisartsen is hét aanspreekpunt voor alle huisartsen in ’s-Hertogenbosch en omgeving.
Ruim 66 huisartspraktijken en 120 huisartsen zijn bij Jeroen Bosch Huisartsen aangesloten.

Met alle medewerkers tezamen op alle praktijken zorgen we er samen met (keten)partners voor dat de kwaliteit en bereikbaarheid van huisartsenzorg vandaag én morgen beschikbaar blijft.

Er is bij huisartspraktijken een grote behoefte aan professionele mensen die er voor zorgen dat de verschillende gezondheidsvragen kunnen worden beantwoord en ziekte-problematiek wordt ondersteund.

De patiënt moet dagelijks met vertrouwen een bezoek aan de praktijk kunnen brengen. Daarom zijn alle praktijkmedewerkers belangrijk en kunnen het verschil maken.

Een baan in de huisartsenzorg is een baan die er echt toe doet:

Doktersassistent
Het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Als spil van de praktijk heb je veel eigen verantwoordelijkheid.
Opleidingsniveau: 3 jaar mbo-niveau 4 of 15 maanden omscholingstraject
Meer info

Triagist
De triagist maakt een eerste inschatting over de hoeveel spoed die er achter een gezondheidsklacht van een patiënt zit. Door vragen te stellen, bepaal je hoe deze patiënt het best geholpen kan worden.
Opleidingsniveau: Post mbo-opleiding
Meer info

Praktijkondersteuner (POH)
Een praktijkondersteuner heeft eigen spreekuren en begeleidt en coacht patiënten met chronische aandoeningen, ouderen of patiënten met psychische problemen.
Opleidingsniveau: Post hbo-opleiding
Meer info

Verpleegkundig Specialist (VS)
Als verpleegkundig specialist neem je spreekuren van de huisarts over met oog voor verpleegkundige werkzaamheden. Je voert zowel medische als verpleegkundige handelingen uit.
Opleidingsniveau: Duaal hbo-masteropleiding
Meer info

Physician Assistant (PA)
Als physician assistant neem je zelfstandig spreekuren van de huisarts over. Je doet zelf lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en voert bepaalde medische handelingen uit.
Opleidingsniveau: Duaal hbo-masteropleiding
Meer info

Praktijkmanager
Om een huisartsenpraktijk draaiende te houden, heb je iemand nodig die ervoor zorgt dat de bedrijfsvoering zowel kwalitatief als kwantitatieve helemaal top is. Dat is de praktijkmanager. Een rol zonder zorgtaken.
Opleidingsniveau: Hbo denk- en werkniveau
Meer info

Informatie en aanmelden:

Werken als doktersassistent, maar (nog) niet het juiste diploma?
Ben je graag in contact met mensen en zoek je een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om te werken in een huisartspraktijk als doktersassistent? Wij zijn op zoek naar jou! Door werk en studie te combineren kun jij met een BBL-opleiding het vak van doktersassistent leren. Als uit jouw CV en motivatie blijkt dat dit echt iets voor jou is, brengen we je graag in contact met één van de huisartsenpraktijken in de regio ‘s-Hertogenbosch.